Pages

Rabu, 29 Mac 2017

Lawatan klinik dr ko

Setelah berapa hari google pasal dr ko ni. Pegi juga akhirnya. Tempat dia xjauh dr rumah. Teluk air tawar ke juru auto city ambil masa 30minit shj.
Kalau xjemla.. Sebelum tu buat appoinment dl. On the day. Sampaila pukul 3 ptg.

Memula selfie dulu sekeping


Seriesly.. Stress dgn jerawat.. Memang memacam dh try sblm nak pegi klinik ni. Kalau korang rajin google. Memacam dh try. Latest produk M....  J.....  Mmaybe dgn org lain serasi. Tp dgn saya memang xleh pakai. Menyuburkan jerwat lagi ada.. 

Memula samlai. Daftar dl. Juoe doktor. Doktor bgtau poro tersumbat. Dan lebihan minyak diwajah. Jadi dia akan bg rawatan secara oral ( ubat makan ) tp doktor sgt tegaskan jangan pregnant masa ambil ubat ni. Sebb boleh akibatkan kecacatan bayi. ( kalau terpregnant juga ) dan vitamin e. 

Cadangan kedua buat rawatan treatment wajah. Seperti facial dan laser. ( masa ni muka berubah sbb takut mahal keh ) step ketiga skincare.. Mmg agak mahal la semua produk dr ko ni. Harap berbaloi dgn harga. 

Dah byr n amik pakej palingmurah rm687 tunggu je diaorg panggil. 

Step ni paling xleh dilupakan. Masuk bilik treatment 4. Diaorg wat facial face. Sbb byk jerawat dan isi2 jerawat jadi diaorg akn picit kuar dl. Sakit tu mmgla. Aduhaiii.. Tp nak cantik kan.. Sabar jer la.. Patient sblh tu kejap je proses ni. Tp yg kita ni rs lamanyaaaa.. Sbb byk kot.. 

Lepas proses tu. Dia letakkan mask diwajah. Leganyaaa.. Sejuk jer. Muka.. 

Habis step tu. Diaorg bg skincare dan cara nak pakai.. 

Inila skincare dan ubat oral yg saya dpt. Facial clenser..  serum dan gel utk jerawat.. 

Balik tu cuci muka rasa bersih ja muka. Xde rs isi2 jerawat dah

Muka memang jadi merah2 sebab proses picitjerawat td. Tp kulit rs bersih ja.. 

Tuunggu proses baik dr healing ni.. Nnti kita buat review lain ok.. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan